Är du systemutvecklare eller testare som kanske vill vara med och rädda liv?

Detta kan vara en riktigt bra möjligheter om du är en nyfiken systemutvecklare eller testare med stort intresse och erfarenhet av testautomation som funderar på något nytt och skulle kunna ha intresse för ett produktbolag i centrala Göteborg. Tekniken är Microsoft men det är inget krav att du arbetat med det tidigare, om du är en erfaren utvecklare, nyfiken och inte själv ser det som ett hinder. Aktuella roller som skall tillsättas efter sommaren är Front-end, Back-End, Fullstack och testautomation. Vi pratar om ett produktbolag där du får vara en del av att göra något bra för samhället och på riktigt rädda liv. Skicka mig ett PM eller mail så kan vi prata lite mer om detta kan vara något att fundera på till efter sommaren. peter(a)tillvaxtcompagniet.se jag lovar att jag återkommer inom kort. Svenska & Engelska är ett krav.

Publicerat i Nyheter, Vi söker | Etiketter , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Är du systemutvecklare eller testare som kanske vill vara med och rädda liv?

God Jul & Gott Nytt År

Publicerat i Bilder, Nyheter | Kommentarer inaktiverade för God Jul & Gott Nytt År

Erfaren .Net utvecklare med rötter i Värmland?

Erfaren .Net utvecklare med rötter i Värmland?
Bor du i Göteborg och har tankar om att i framtiden flytta tillbaka till dina hemtrakter?
Funderar du på nytt jobb?
Om så är fallet söker jag erfaren utvecklare till ett produktbolag med verksamhet i Göteborg och Karlstad.
Detta är ett arbete där man på riktigt är med och gör samhällsnytta. Har du intresse av att resonera lite kring detta, skicka mig ett mail så återkommer jag inom kort för ett samtal, så kan vi se om och vart det leder. peter(a)tillvaxtcompagniet.se

Dessutom kan jag passa på att önska alla en trevlig helg när det beger sig

/ Peter

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Erfaren .Net utvecklare med rötter i Värmland?

Mycket tråkigt som händer i världen för stunden, har du personligen drabbats jobbmässigt?

Arbetar du inom IT området och vill diskutera lite? Det finns en hel del jobbmöjligheter i Göteborgsområdet, tricket kanske är att hitta den perfekta matchningen. Har du intresse och en stund över, kontakta mig och låt oss prata lite, så kan vi se om vi har något intresant att fördjupas oss i. Skicka mig ett mejl peter(a)tillvaxtcompagniet.se så lovar jag att återkomma med blixtens hastighet. / Peter

Publicerat i Nyheter, Vi söker | Etiketter , , , , , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Mycket tråkigt som händer i världen för stunden, har du personligen drabbats jobbmässigt?

Systemutvecklare Java och/eller .Net sökes till produktbolag i Göteborgsområdet

Kan det finnas intresse av att prata eventuell anställning i stabila väletablerade och lönsamma produktbolag i centrala göteborg? Är du en erfaren Java eller .Net utvecklare och vill prata lite om eventuella möjligheter, skicka mig ett mail så återkommer jag a.s.a.p. peter@tillvaxtcompagniet.se
Ett samtal kostar inget så går du och funderar låt oss se vad det kan ge med ett samtal, om du har tid vill säga.

Detta gäller enbart anställning

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Systemutvecklare Java och/eller .Net sökes till produktbolag i Göteborgsområdet

Do you want to contribute to a safer world?

I´m looking for an experienced system developer in Gothenburg (on site)
(employment only)

Recorded Future are going to expand their platform team. this can be a really good opportunity if you have the right experience. Click on the link below to see more about this position, feel free to contact me if you are curious and want some more information then we can talk about what this is about and see if it could be a perfect match for both you and RF.

Send me a message to peter(a)tillvaxtcompagniet.se and I’ll get back to you A.S.A.P.

(you will be completely anonymous until you/we decide whether this is something we should go ahead with)

https://boards.greenhouse.io/recordedfuture/jobs/6951958002

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Do you want to contribute to a safer world?

Testare med intresse för automation sökes i Göteborg

Jag söker en testare med intresse för testautomation till ett produktbolag i centrala Göteborg, gäller enbart anställning. Flytande Svenska och Engelska är nödvändig. Arbetar du inom området och funderar du på något nytt och har tid att byta några ord, gör jag gärna det så kan vi se vart det leder. Skicka mig ett mejl peter(a)tillvaxtcompagniet.se så återkommer blixtsnabbt för ett samtal.

Samt ha en bra dag där ute i etern 🙂

Publicerat i Nyheter, Vi söker | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Testare med intresse för automation sökes i Göteborg

Är du en erfaren utvecklare arkitekt inom Microsoft?

Vill du prata lite om en seriös utmaning där det handlar om att förflytta ett samhällskritiskt system från on premises till Cloud med allt vad det medför? Befinner du dig i Göteborgsområdet? Om du kan känna detta lite kittlande och vill veta mer om en eventuellt spännande utmaning i ett stabilt produktbolag i Göteborg får du gärna skicka mig ett mail så lovar jag att återkomma inom kort så tar vi det därifrån. / peter(a)tillvaxtcompagniet.se 

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Är du en erfaren utvecklare arkitekt inom Microsoft?

Detta kan eventuellt vara en av de bättre möjligheterna för stunden i Göteborgsregionen om du vill arbete med Informationssäkerhet. 

Detta kan eventuellt vara en av de bättre möjligheterna för stunden i Göteborgsregionen om du vill arbete med Informationssäkerhet. 

Tycker du att Informationssäkerhet är det roligaste som finns? Är du väldigt erfaren eller relativt ny inom området men brinner för detta och vill utvecklas? Oavsett, kan du ha intresse av en nyckelposition i ett globalt företag med huvudkontoret i Göteborg där du kommer arbeta i ett team där man tillsammans arbetar med fokus att hela tiden utveckla IT säkerhet och informationssäkerhet till det bättre för hela verksamheten. Tycker du att detta låter intressant nog för att prata lite, får du gärna skicka mig ett mail till peter(a)tillvaxtcompagniet.sejag lovar att återkomma inom kort så tar vi det därifrån samt får vi se om det verkligen kan vara en så bra möjlighet som jag tror. Råkar du ha erfarenheter från medtech/life sciences är det ett + men inget krav.

OBS! Inget konsultuppdrag enbart anställning.

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , | Kommentarer inaktiverade för Detta kan eventuellt vara en av de bättre möjligheterna för stunden i Göteborgsregionen om du vill arbete med Informationssäkerhet. 

Passar på att önska alla en riktigt bra påsk när det beger sig… Råkar du funderar på att göra något nytt jobbmässigt..

Och vill resonera, bolla, snacka lite kring eventuella möjligheter i Göteborgsregionen får du gärna höra av dig. Ett samtal kostar ju inget förutom tiden det tar. Ibland blir man förvånad över resultatat som kan bli utifrån ett oplanerat samtal där energin får flöda fritt 🙂

Jag representerar både mindre, större, lokala & globala företag i Göteborgsregionen samt ett antal produktbolag inom mjukvara som över tid söker duktiga individer för anställning. Mestadels arbetar jag med positioner som systemutvecklare, produktägare, projektledare, scrum master, delivery manager, specialister inom IT säkerhet, integration, med mera.

Som sagt vill du tjöta lite, skicka mig ett mail peter(a)tillvaxtcompagniet.se så återkommer jag inom kort. Man vet aldrig vart det leder innan man provat 🙂

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , , , , , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Passar på att önska alla en riktigt bra påsk när det beger sig… Råkar du funderar på att göra något nytt jobbmässigt..

Arbetar du med systemutveckling och funderar på något nytt?

Arbetar du med systemutveckling, spelar ingen roll om det är java eller .net inriktning. Funderar på något nytt men har för mycket att göra och dåligt med tid att engagera dig i frågan? Är du verksam i Göteborgsområdet? Vill du resonera och bolla vad för möjligheter som kan finnas i regionen? Har du lust får du gärna kontakta mig så kan vi se om jag kan bara dig behjälplig. Denna typ av samtal har många gånger i slutändan lett till något riktigt bra. Maila mig peter(a)tillvaxtcompagniet.se så återkommer jag inom kort, så hittar vi en tid som passar för ett inledande samtal. Finns många bra företag med bra kollegor och chefer därute, gäller bara att hitta den perfekta matchen för alla parter.. / Peter

Publicerat i Vi söker | Etiketter , , , , , | Kommentarer inaktiverade för Arbetar du med systemutveckling och funderar på något nytt?