Är du systemutvecklare eller testare som kanske vill vara med och rädda liv?

Detta kan vara en riktigt bra möjligheter om du är en nyfiken systemutvecklare eller testare med stort intresse och erfarenhet av testautomation som funderar på något nytt och skulle kunna ha intresse för ett produktbolag i centrala Göteborg. Tekniken är Microsoft men det är inget krav att du arbetat med det tidigare, om du är en erfaren utvecklare, nyfiken och inte själv ser det som ett hinder. Aktuella roller som skall tillsättas efter sommaren är Front-end, Back-End, Fullstack och testautomation. Vi pratar om ett produktbolag där du får vara en del av att göra något bra för samhället och på riktigt rädda liv. Skicka mig ett PM eller mail så kan vi prata lite mer om detta kan vara något att fundera på till efter sommaren. peter(a)tillvaxtcompagniet.se jag lovar att jag återkommer inom kort. Svenska & Engelska är ett krav.

Det här inlägget postades i Nyheter, Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.