Kvalité/test person sökes till produktbolag inom mjukvara med system för vården i centrala Göteborg

Är du erfaren och arbetar med Test/Kvalite inom mjukvara? Har du erfarenhet att arbeta med krav och test från databas till webb? Kan du ha intresse av att arbeta i ett produktbolag inom mjukvara i centrala Göteborg? Positionen kommer vara en viktig kugge för att säkerställa att man levererar vårdsystem i världsklass. Man kommer arbeta från ax till limpa väldigt tight tillsammans med utvecklare, produktägare och övriga testare. Här kommer inte testarna in när det är försent utan är med från börjar med möjlighet att påverka för att undvika allt för mycket strul vid i slutskedet. Om du är nufiken och vill veta lite mer, skicka mig mail så återkommer jag inom kort peter(a)tillvaxtcompagniet.se

Det här inlägget postades i Nyheter, Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.