Funderar du på nytt Jobb? Arbetar du med System Support och gillar evenemang & upplevelser?


I sådana fall kanske detta kan vara något att resonera kring. Vi söker en social och intresserad person med IT/System förståelse till Ticksters System Support i Göteborg eller Arvika. Detta är en mer varierad roll med helt andra möjligheter än traditionella supporttjänster skulle jag nog vilja påstå. 

Gillar du ex. evenemang som Sweden Rock, STCC, Vasaloppet, Nordea Masters, etc. kan det finnas goda möjligheter att även vara med på plats.. 

Kika på länkarna nedan och kontakta mig om du vill prata om denna möjlighet. Bra utvecklingsmöjligheter finns beroende på vad du vill göra i framtiden. Kontakta mig med ett mail så återkommer jag a.s.a.p så ser vi om vi har någon bra gemensam möjlighet. Peter(a)tillvaxtcompagniet.se

Att jobba på Tickster: https://jobs.tickster.com

Ledigt jobb System support: https://jobs.tickster.com/system-support

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.