Projektledare med erfarenhet av affärskritiska projekt IT/Verksamhet sökes i göteborg till internationellt företag med huvudkontor i Göteborg

Funderar du på nytt jobb! Är du erfaren framåtlutad positiv projektledare med erfarenhet av affärskritiska projekt IT/Verksamhet. Hr du en fantastisk förmåga att leverera verksamhets-inriktade it projekt? Har du erfarenhet av att förhandla och lösa avtal med leverantörer? Har du erfarenhet från Logistik är det ett ytterligare plus men inget krav. osv.. Jag har flera tjänster hos kända större företag göteborg där man söker nya talanger som kan vara med och göra skillnad. Maila mig så återkommer jag inom kort så kan vi se vad vi har att eventuellt arbeta vidare med.. peter(a)tillvaxtcompagniet.se

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.