Technical Architect BI/DW sökes för anställning i internationellt koncern med huvudkontor i Göteborg

Technical Architect BI/DW Göteborg: Kan du ha intresse av att ingå i ett större sammanhang och ta det tekniska ansvaret för en omfattande BI/DW plattform samt utveckla plattformen mot nya möjligheter som cloud-tjänster, Data Lakes, AI och vilka begrepp man nu kan hitta på att använda. Detta är en central roll i ett globalt företag med fullt ansvar för den tekniska plattformen. (Erfarenheter från Microsoft BI är en förutsättning. Jag förstår att detta inte säger så mycket men maila mig så återkommer jag inom kort så reder vi ut begreppen peter(a)tillvaxtcompagniet.se (detta gäller enbart anställning)

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.