Söker Göteborgs bästa agila coach som vill prata eventuell möjlighet

Finns det någon duktig scrum master som kan vilja prata om en möjlig tjänst som agil coach i ett internationellt produktbolag med huvudkontor i Göteborg? Det är en stor satsning inom mjukvaruutveckling generellt med stort fokus på den agila kulturen och de agila värderingarna.

Brinner du för detta, känner att du är beredd att släppa tekniken och satsa fullt ut på att skapa en agil kultur i världsklass så kontakta mig a.s.a.p så ser vi vart det leder. Råkar du inte vara scrum master men har lämpliga erfarenheter och känner dig manad så kontakta mig ändå. Maila mig så återkommer jag inom kort peter(a)tillvaxtcompagniet.se

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.