Vill du vara med och utveckla en mjukvara i världsklass där man minst sagt är med och skapar samhällsnytta. (placering i Göteborg)

Är du Fullstackutvecklare med inriktning C#, SQL, Javascript, CSS, HTML, etc.

Vi söker nu förstärkning till Awerias utvecklingsteam i centrala Göteborg. Aweria är Sveriges ledande utvecklare av best-of-breed-system för akutsjukvård. Aweria utvecklar en unik e-hälsoplattform som samordnar alla informationsflöden kring akutsjukvårdens patienter och tillhandahåller verksamhetsstödjande applikationer för läkare och vårdpersonal på akutmottagningar och i ambulanser. Systemet minskar genomloppstiderna samtidigt som patientsäkerheten och vårdkvaliteten ökar.

För mer info om företaget: https://www.aweria.com/

Om du är intresserad av att veta mer, kontakta mig via mail så ringer jag upp så snart jag kan peter.stephan(a)tillvaxtcompagniet.se och gärna så snart som möjligt då intervjuer och urval sker löpande.

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.