Vi söker nu en globalt ansvarig för applikationssäkerhet till Mölnlycke Health Care i Göteborg

Är du erfaren och brinner du för applikationssäkerhet. Har du dessutom konkret erfarenhet  av SAP kan det finnas en riktigt bra möjlighet där man kommer få ansvar för applikationssäkerhet globalt. Rollen omfattar applikationssäkerhet generellt där SAP är mest omfattande. Mölnlycke befinner sig i en kraftig internationell expansion vilket ställer tuffa krav på IT och inte minst inom området för säkerhet. Är du nyfiken och vill veta mer kontakta mig snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Maila mig så återkommer jag inom kort peter(a)tillvaxtcompagniet.se

(Detta gäller anställning, inget konsultuppdrag)

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.