Erfaren integrationsexpert sökes till Mölnlycke Health Care i Göteborg

Är du erfaren och brinner du för integration. Är du dessutom nyfiken då det gäller nya utmaningar med integration inom områden som IOT & Front-end. Har du erfarenhet av SAP PI/PO är det en fördel men oavsett så kan det finnas en riktigt bra möjlighet där man kommer att ingå som ”Service Owner” i ett globalt integrationsteam om tre personer. Mölnlycke befinner sig i en kraftig internationell expansion vilket generellt ställer tuffa krav på IT och inte minst inom området för Integration. Är du nyfiken och vill veta mer kontakta mig snarast då intervjuer kommer att ske löpande. Maila mig så återkommer jag inom kort peter(a)tillvaxtcompagniet.se

(Detta gäller anställning, inget konsultuppdrag)

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.