Passionerad och nyfiken back-end utvecklare inom .net/C# sökes till Tibco Spotfire, ett globalt produktbolag med omfattande verksamhet i centrala Göteborg.

Oavsett om du bara har några års erfarenhet eller om du har arbetat i många år kan det finnas intressanta utmaningar och möjligheter på Tibco i Göteborg. Tibco Spotfire är en av de globala spelarna inom Business Intelligence. I Göteborg är man ca 100 anställda och söker nu ytterligare drivna och ansvarstagna förmågor inom R&D.

Mer information om Tibco: www.tibco.com samt www.spotfire.tibco.com

Vill du prata mer om vad detta kan innebära får du gärna kontakta Peter Stephan på 0707-648474 eller via mail peter(a)tillvaxtcompagniet.se vi intervjuar löpande så kontakta gärna så snart som möjligt om du vill veta mer.

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.