est mika:timing söker Projektledare för anmälnings- och tidtagningstjänster vid sportevent!

– Gillar du sportevent och är en fena på IT?

– Kan du relationsdatabaser och

webbapplikationer?

– Har förmågan att leda projekt på plats för lopp

som Vasaloppet, Stockholm Marathon, eller

GöteborgsVarvet?

 

est mika:timing är en av Sveriges största aktörer inom elektronisk tidtagning och resultathantering för sportevent. est mika:timing tillhör tyska Mika Timing som är marknadsledande i Europa, och även har lopp som Boston Marathon, London Marathon och IRONMAN European Series. Hos oss arbetar personer som gillar variation i sitt jobb, tar ansvar för att leverera precision, och att alltid agera utifrån kundens bästa.

Vi levererar anmälningssystem, tidtagning och resultatpresentation för alla större sportevent inom löpning, skidåkning, MTB, triathlon, cykling, swimrun, m.m.. Vi erbjuder online-registrering, tidtagning, resultathantering, webbresultat i realtid, appar och sms-resultat. Vi sätter också upp eventkontor och erbjuder startpaketsproduktion.

Till est mika:timings huvudkontor i Kungsbacka (eller vårt satellitkontor i Stockholm) söker vi nu en projektledare för våra anmälningsportaler och databaser, som ska ansvara för förberedande IT-arbete kring de motionslopp och event vi levererar till; och även kunna ta ansvar för resultatproduktion på plats på större lopp.

Om rollen

Vi söker dig som kommer att arbeta med att sätta upp anmälnings- och registreringstjänster och även leda större projekt på plats vid sportevenemang. Kundens behov översätter du till tekniska lösningar och samarbetar med såväl vår interna utvecklargrupp i Tyskland som våra IT-projektledare i Sverige. Målet är att få all data samordnad inför de event till vilka vi levererar tidtagnings- och resultattjänster.

I rätt tid konfigurerar du deltagardatabasen och ser till att varje event har rätt setup. Du supporterar och underhåller vårt registreringssystem och arbetar med grundläggande webside-layout. Du konfigurerar vårt betalningssystem samt arbetar med resultathantering efter lopp. Att du har en generellt god förståelse för systemstruktur och erfarenhet av IT-utvecklingsprocesser ser vi som en självklarhet.

Om dig

För att passa på rollen tror vi att du har:

  • Gedigen erfarenhet av databaser, gärna inom Oracle och SQL
  • God vana av att köra script och utföra SQL-förfrågningar
  • Grundläggande kunskap inom programmering, tex. HTML, CSS
  • En nyfiken attityd och gillar att lösa komplexa uppgifter
  • Goda kunskaper i Windows OS och kan administration i Active Directory.
  • Förståelse inom HTML, CSS and JavaScript.

Som person bör du vara:

  • Strukturerad, pro-aktiv och kommunikativ.
  • Social och gilla omväxlande miljöer
  • Prata engelska på en mycket god nivå och flytande svenska

Vi erbjuder ett utmanande och flexibelt jobb i ett dynamiskt gäng och en väldigt rolig bransch!

Ansökan:

Låter detta som ett intressant och utmanande jobb för dig?
Maila din ansökan med CV och några rader om dig själv till vår rekryteringskonsult Peter Stephan, peter.stephan@tillvaxtcompagniet.se eller ring på 0707-64 84 74.
Urval sker löpande.

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.