Vi söker nu DevOps till Västtrafik i centrala Göteborg

Kontakta Peter 0707-648474 eller via mail peter(a)tillvaxtcompagniet.se för mer information. Intervjuer sker löpande.

DevOps till Västtrafik

Vi söker nu dig som drivs av att automatisera och tycker om att jobba med förbättrning. Vi letar efter en ny medarbetare till systemgruppen inom IT-enheten till avdelningen IT-systemstöd. Här får du möjlighet att jobba i en spännande och intensiv bransch där det händer mycket. Du jobbar nära verksamheten och har många olika kontaktytor, både internt och externt.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga uppgifter är att samarbeta med och underlätta för utvecklings- och driftteamen, så att vi kan effektivisera och automatisera uppgifter som bland annat tester, deploy, release, loggning, monitorering. Du har nära samarbete med vår driftorganisation för att bibehålla en stabil plattform som kan hantera den stora mängd trafik och data vi levererar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Utveckla automatiserad produktionssättning, testning och övervakning
  • Utvärdera verktyg och metoder inom området i nära samarbeta med driftsorganisationen
  • Bygga vidare på vår strategi inom continous integration och continous deployment
  • Vara ett stöd vid automatiserade tester, prestandatester samt regressionstester
  • Support
  • Upprätthålla och utveckla driftsäkerhet i våra plattformar tillsammans med driftorganisationen
  • Tät dialog mellan support, drift och utvecklingsorganisationen
  • Samordna och utveckla DevOps konceptet och det tvärfunktionella teamet. Du kommer att rapportera till avdelningschefen för IT-systemstöd

Kompetens 

Vi söker dig som brinner för DevOps, och vill bygga system och processer för att snabbt och enkelt leverera nya funktioner till slutanvändarna. Du har förmodligen en flerårig bakgrund som mjukvarutestare, systemutvecklare eller motsvarande, och har därtill byggt upp kompetens inom bland annat automation, configuration management, molntjänster, application management. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba med drift.

Vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet och flerårig dokumenterad erfarenhet inom relevant tekniskt område. Som person är du driven, engagerad och har en positiv attityd och gillar att samarbeta. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Göteborg.

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.