Är du nyfiken orädd systemadministratör med erfarenhet av att sätta upp Databaser?

En liten trevare: Är du nyfiken orädd systemadministratör med erfarenhet av att sätta upp Databaser, OLAP och integration som exempelvis web service? Tycker du det är kul att ställas inför nya tekniker och utmaningar? Vara med och bygga upp en labbverksamhet där man skall testa diverse olika saker mot en bredd av olika databasmiljöer? Detta låter nog lite lurigt men vill du veta mer kontakta Peter 0707-648474. Det kan komma att finnas en riktigt spännande och intressant möjlighet för rätt person i Göteborg inom kort. Du kommer vara med och bygga upp labbverksamheten i ett globalt mjukvaruföretag, du kommer även att ha en del internationella kontakter med bland annat USA och Indien.

PS. Har du dessutom erfarenhet av SAB BW och eller Oracle Essbase är det ett stort +.

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.