Brinner du för Enterprise integration? Känner du till e-man? (Göteborg & Stockholm)

Brinner du för och vill utvecklas inom integration? Verkar du inom systemutveckling, arkitektur eller projektledning? Funderar du på att göra något nytt? I sådana fall kan det vara en idé att läsa på lite mer om e-man. www.e-man.se. Vill du efter det byta några ord om vad för möjligheter som kan finnas får du gärna kontakta Peter Stephan på 031-7224901 allternativt maila på peter.stephan(a)tillvaxtcompagniet.se för ett förutsättningslöst och konfidentiellt samtal så kan vi se om det finns gemensamma möjligheter framåt hösten.

Kopierat från hemsidan

Kundens bästa är vår drivkraft

Ett partnerskap kräver mer än teknikkunskap. Vår framgång beror inte enbart på hög teknisk kompetens inom våra tjänsteområden system- och applikationsutveckling, integrationsförvaltning och integration. Långsiktiga uppdrag i nära samarbete med kunderna innebär också höga krav på social kompetens hos våra konsulter. För att bibehålla hög kvalitet på våra tjänster, arbetar vi intensivare än de flesta med kompetensutveckling – även för våra kunder. Hos e-man går humanism och högteknologi hand i hand. Det är ett uttalat mål att människorna i vår närhet skall växa och utvecklas. Kundens bästa är vår drivkraft. Får vi ditt förtroende, så vill vi leva upp till det och helst överträffa dina förväntningar”

Du får gärna kontakta Peter under sommaren om du önskar byta några ord. Peter Stephan på 031-7224901 allt. peter.stephan@tillvaxtcompagniet.se

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.