Är du duktig på Citrix?

Brinner du för Citrix och kan finna det vara intressant att eventuellt få möjligheten att arbeta med kompetenta kolleger i ett gott gäng i en internationell driftorganisation med tuffa krav och spännande utmaningar framåt. Har du en stor passion att säkerställa kvalité och tillgänglighet beträffande drift  är det en bra grej samtidigt som du är nyfiken och helatiden vill driva utvecklingen framåt för att hela tiden bli bättre samtidigt som du testar och tar vara på  nya möjligheter inom teknikensunderbara värld.

Placering är i Göteborg

I sådana fall får du gärna kontakta Peter Stephan på peter.stephan(a)tillvaxtcompagniet.se eller 031-7224901 för en förutsättningsslös diskussion.

 

Det här inlägget postades i Vi söker och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.